nu va descurcati?

aveti nevoie de cineva care se pricepe?

nu aveti destul timp si pentru asta?

nu merge mai nimic cand aveti mai multa nevoie?

Noi suntem aici !

Consultanta IT

detaliile noastre.

office emailoffice@nethd.ro
webmaster emailwebmaster@nethd.ro
contact+40 723 541 939
suport it & supraveghere+40 723 541 939
suport web apps & design+40 726 311 529
Inapoi la servicii

Consultanta IT

Suntem in masura sa oferim consultanta si solutii pentru problemele legate de tehnologia informatiei, atat hardware cat si software, de la simple configurari de sisteme, infrastructuri hardware (retele de calculatoare, servere) pana la implementari de solutii complete de business.


Consultanta IT poate include dimensionarea corecta, recomandari privind infrastructura hardware, de comunicatie si solutii software (inclusiv conceperea unui set clar de specificatii pentru aplicatiile dorite), care rezolva cel mai bine obiectivele propuse.


Managerii se confrunta zilnic cu noi proiecte care necesita noi abilitati si din ce in ce mai mult timp. In schimbarile rapide specifice zilelor noastre, mediul in continua schimbare al companiilor are dificultati in a angaja indeajuns de multe persone pentru a putea tine la zi sarcinile curente. Companiile isi indreapta atentia catre consultanti pentru a completa cunostintele si decalajul de timp pentru multimea de proiecte speciale care apar. Consultantii vin cu experienta, expertiza si idei din proiectele trecute si din alte companii si industrii.


Consultantii pot fi adusi in proiecte pentru o perioada scurta. Lucreaza la orice ora din zi sau din noapte, chiar si in weekenduri si in concedii pentru a-si indeplini sarcinile cu succes. Spre deosebire de personalul angajat care va cere plati suplimentare la salariu, beneficii si renegocieri ale contractului de munca, consultantii servesc scopul propus, fara alte implicatii.


Consultantii sunt mai eficienti din trei motive. In primul rand, ei aduc experienta problemelor similare si aceasta elimina timpul care ar fi necesar pentru a instrui personalul si a-l aduce la zi in problemele respective. In al doilea rand, consultantii au capacitatea de a se concentra exclusiv asupra proiectului sau a problemei aparute, spre deosebire de angajatii care trebuie sa-si realizeze munca de zi cu zi, in acelasi timp cu gasirea de solutii pentru noul proiect/ noua problema. In al treilea rand, consultantii nu sunt nevoiti sa interactioneze cu politicile si sarcinile interne ale companiei: sedintele cu personalul, inregistrari ale timpului si prezentei, scoateri la pensie, email-uri etc. Mai exista vreun dubiu ca un consultant poate termina un proiect in numai o patrime din timpul alocat sau mai putin?

Inapoi la servicii