calculatorul nu merge?

calculatorul este virusat?

nu vezi reteaua?

nu merge sa dai print?

Apeleaza la profesionisti !

Depanare Calculatoare

detaliile noastre.

office emailoffice@nethd.ro
webmaster emailwebmaster@nethd.ro
contact+40 723 541 939
suport it & supraveghere+40 723 541 939
suport web apps & design+40 726 311 529
Inapoi la servicii

Depanare Calculatoare.

Pe piata IT din Romania termenul de externalizare IT este foarte putin cunoscut. De aceia, noi, SC NETHELPDESK SRL, avem solutii pentru orice problema legata de calculatoare. Majoritatea companiilor romanesti mici si mijlocii prefera sa angajeze o persoana care sa administreze reteaua lor interna de calculatoare fara a evalua posibilitatea de a cere serviciile unei companii specializate. Apelati la noi!


Aceasta abordare aduce, de cele mai multe ori, dezavantaje majore legate de pregatirea tehnica a administratorului retelei precum si de costurile implicate de acest tip de administrare. O companie specializata in externalizare in IT aduce costuri scazute si solutii tehnice bazate pe experienta unei intregi echipe.


Pentru prevenirea si depasirea unor situatii de functionare defectuoasa a retelelor, firma noastra ofera servicii complete hardware si software. Aceste servicii acopera instalari de sisteme complexe - servere de posta electronica, baza de date, servere de web, solutii antivirus - precum si elemente de administrare de rutina, cum ar fi instalari de imprimante, instalari de statii de lucru, devirusari, asigurarea back-up-ului, stabilirea drepturilor de utilizator sau crearea de utilizatori. Clientii beneficiaza de suport in ceea ce priveste sistemul de operare, aplicatii de birou precum si administrarea aplicatiilor centralizate pe platforme din familia serverelor Microsoft sau Unix/Linux.


Suportul este oferit atat telefonic, cat si sub forma de interventii la sediul clientului. In functie de tipul contractului ales, interventiile pot avea loc la maxim 2 ore de la raportarea telefonica a incidentului, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.


Pentru a gasi cea mai buna solutie de suport pentru compania dumneavoastra va rugam sa ne contactati.

Inapoi la servicii