intampinati atacuri?

munca dumneavostra nu este bine protejata?

nu aveti incredere in nimeni?

va este teama de necunoscut?

In aceste situatii, ne aveti pe noi !

Securizare

detaliile noastre.

office emailoffice@nethd.ro
webmaster emailwebmaster@nethd.ro
contact+40 723 541 939
suport it & supraveghere+40 723 541 939
suport web apps & design+40 726 311 529
Inapoi la servicii

Securizare

In retelele de calculatoare, un firewall inseamna zid sau paravan anti-incendiar si este un dispozitiv sau o serie de dispozitive configurate in asa fel incat sa filtreze, sa cripteze sau sa intermedieze traficul intre diferite domenii de securitate pe baza unor reguli predefinite.


Un paravan de protectie poate tine la distanta traficul Internet cu intentii rele, de exemplu hackerii, viermii si anumite tipuri de virusi, inainte ca acestia sa puna probleme sistemului. In plus, un paravan de protectie poate impiedica participarea computerului la un atac impotriva altora, fara cunostinta sau vointa utilizatorului. Utilizarea unui paravan de protectie este importanta in special daca reteaua sau computerul de protejat este conectat in permanenta la Internet.


Un firewall este o aplicatie sau un echipament hardware care monitorizeaza si filtreaza permanent transmisiile de date realizate intre PC sau reteaua locala si Internet, in scopul implementarii unei "politici" (metode) de filtrare.


Aceasta politica poate insemna:


Protejarea resurselor retelei de restul utilizatorilor din alte retele similare, toate interconectate prin WAN-uri sau/si Internet. Posibilii atacatori sunt identificati, atacurile lor asupra PC-ului sau retelei locale putand fi oprite.

Controlul resurselor la care au acces utilizatorii locali (din LAN).

Inapoi la servicii