talent

NET HELPDESK, o viziune noua, o schimbare bine-venita.

La NET HELPDESK sunt numai oameni creativi, cu o privire proaspata fata de clienti si de munca depusa.

Bariere

detaliile noastre.

office emailoffice@nethd.ro
webmaster emailwebmaster@nethd.ro
contact+40 723 541 939
suport it & supraveghere+40 723 541 939
Inapoi la servicii

Bariere Auto

Denota un plus de eleganta! Barierele auto ofera siguranta pentru o arie larga de aplicatii si sunt, de obicei, concepute pentru zone industriale sau rezidentiale.


Sistemul controleaza accesul intr-o parcare simpla sau prevazuta cu mai multe cai de intrare si de iesire. Parcarea poate fi utilizata de clienti ocazionali si de clienti abonati.


Clientii ocazionali folosesc fise GET, iar abonatii cartele de proximitate. Sistemul poate fi programat sa permita accesul numai daca sunt locuri libere pentru clientii ocazionali sau sa permita accesul tuturor solicitantilor, dar, daca nu vor gasi un loc liber intr-un interval de timp prestabilit, clientii vor putea parasi parcarea fara sa plateasca.


Utilizatorii de cartele pot face abonamente pentru un anumit numar de utilizari a parcarii sau pentru o anumita perioada de timp. Daca autovehiculul este oprit deasupra buclei magnetice, clientul ocazional poate obtine o fisa GET, iar abonatului i se citeste cartela, dupa care bariera se deschide, permitand accesul.

Inapoi la servicii